Thanks for your recommendation!

Food & Drink

All about heart and soul

The table is richly laid: choose your chefs from the traditional and cozy restaurant to the small snack bars. A traditional meal needs eel in Ammerland style, and you shouldn’t be left out. The specialty is, that the fish is skinned and eaten by hand. The side dish is a savory Ammerland black-bread, a freshly tapped beer and a so called “Loeffeltrunk”, which is Schnaps served in a spoon. Another treat you should try is our tasty bacon and kale during winter time.

[Translate to Englisch:] Grünkohl

[Translate to Englisch:] Eine Delikatesse ist der Ammerländer Grünkohl. Seinen besonderen Geschmack erhält er nur, wenn er Frost erfahren hat, deshalb gibts ihn nur zur Winterzeit. Sie sollten dieses regionaltypische Gericht unbedingt probieren. Am Besten mit Pinkel und Kochwurst!

Mehr...

[Translate to Englisch:] Zwischenahner Smoortaal
[Translate to Englisch:] Schinken-Spezialität aus dem Ammerland

Möchten Sie regelmäßig über Neues informiert werden?

Haben Sie Fragen oder Wünsche? Wir beraten Sie gern persönlich.

Telefon (04403) 61 - 159